Lön

Vad kan jag begära för lön om jag är fortfarande en student inom experimentell och industriell biomedicin när jag söker ett jobb?
Marwa

Kommentarer

 • Hej Marwa!
  Som medlem kan du gå in under meny och klicka på "Saco lönesök" så kommer du direkt till lönesök och där ska du kunna hitta en fingervisning vad som är rimligt att begära i lön.


  Hälsningar,

  Victor
 • Hej!
  Jag tog en titt på "Saco lönesök" men det visas ingen lön när jag väljer "Studerande" som Utbildning, nivå då antalet uppgifter ligger under 5. Som sagt, jag undrar hur mycket lönen blir om jag är fortfarande studerande, vilket går inte att hitta på er hemsida varken under den enkla eller avancerade statistiken.
  Marwa
 • Hej!

  Ett tips är att då utvidga sökningen så att du får ett bättre statistiskt underlag. Vidga gärna kriterierna så att du får en bild av hur lönespannet är efter kortare tid i yrket.

  Ett annat tips är att ta kontakt med fackliga förtroendevalda på arbetsplatsen, om sådana finns. Fråga gärna då hur ingångslönerna är.

  Sist men inte minst: ring gärna vår rådgivning så att vi kan bistå dig i sökandet efter uppgifter och goda argument. Kontakta oss - Naturvetarna
  Per

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.