Vad ger mig medlemskap?

Hej!
Jag har varit medlem i Naturvetarna sedan september 2022. För närvarande är min medlemsavgift 250 kronor per månad. Jag skulle vilja veta vilken typ av hjälp jag kan få från Naturvetarna genom att betala denna avgift. Jag har varit arbetslös sedan september 2023. Min arbetslöshetsersättning från a-kassan är 4100 kronor per vecka . Inkluderar detta belopp en betalning från Naturvetarna ?
Blir min ersättning mindre än 4100 kronor om jag avslutar medlemskap i Naturvetarna?
Tack!
Hälsningar
Anna

Kommentarer

 • Hej!
  Det du kan göra är att ansöka om reducerad medlemsavgift till Naturvetarna om din totala inkomst understiger 20 000 kr/månad. Läs mer och ansök här.

  Som medlem i Naturvetarna och Akademikernas a-kassa kvalificerar du även för vår inkomstförsäkring som kan ge dig mer ersättning än den från a-kassan.

  Läs mer om villkoren för inkomstförsäkringen här och kontakta inkomstförsäkringen direkt för frågor om du har rätt till ersättning från inkomstförsäkringen.

  Hoppas det var svar på dina frågor!
  Vänliga hälsningar
  Johanna
 • Hej!
  Jag har varit arbetslös sedan september 2023. Min arbetslöshetsersättning från a-kassan är 4100 kronor per vecka . Inkluderar detta belopp en betalning från Naturvetarna ?
  Blir min ersättning mindre än 4100 kronor om jag avslutar medlemskap i Naturvetarna?
  Anna
 • Hej!
  Hoppas det snart löser sig med ett nytt arbete.
  Om du avslutar ditt medlemskap så går du miste om inkomstförsäkring som du har rätt till och rådgivning, karriärcoachning, lönestatistik,  mm..
  Karriär - Naturvetarna
  Lön - Naturvetarna

  Med det sagt så påverkas inte din a-kassa ersättning om du avslutar ditt medlemskap.

  Tips! På vår startsida lite längre ner kan du se aktuella jobb som ligger ute.
  Hoppas det var svar på dina frågor!
  Vänliga hälsningar
  Victor
  (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.